Het partnerprogramma

Exploitanten van parkeergarages profiteren van ons partnerprogramma omdat we samen zorgen voor tevreden klanten.

Door oprichters geleid en onafhankelijk

parkcheap.de is het vergelijkingsportaal voor Duitse en internationale luchthavenparkeerplaatsen. Maak deel uit van ons parkcheap® business programma en profiteer van de voordelen van professionele samenwerking.

Sterk en toekomstgericht

Ons doel is om de markt vooruit te stuwen met onze gekozen partners, waarbij we achter de schermen samenwerken om ons klantenbestand samen te consolideren en te laten groeien.

Succesvol en klantgericht:

Als servicebedrijf is de tevredenheid van onze klanten onze absolute prioriteit. We willen de reis zo aangenaam maken voor onze klanten dat ze graag terugkomen. Met de beste en meest gunstige producten en diensten willen we samen meer succes bereiken.

De voordelen van een parkcheap.de partnerschap zijn legio

We bedienen zowel de grootste als de kleinere luchthavens en zijn bezig met het opbouwen van een landelijk netwerk. Je kunt ook profiteren van onze ervaren, meertalige klantenservice. Onze parkings en die van onze partners zijn veilig en worden gecontroleerd, zodat we samen onze goede reputatie hoog kunnen houden. Topvoorwaarden en hoge conversiepercentages brengen ons samen voor succes!

Hoe het werkt

Eenvoudig en snel. Gebruik ons contactformulier en na een succesvolle controle ontvang je onmiddellijk een antwoord van ons.

parkcheap® verblijf bij ons

Taalinstellingen

Hier kun je de taal van de website wijzigen.

Help

Heb je vragen over je boeking, factuur of een parkeerplaats? Ga dan naar onze klantenservice of neem direct contact met ons op:

Telefon

Bel ons op:
0211 - 54 26 07 30

E-Mail

Schrijf ons een e-mail op support@parkcheap.nl

Formulier

Gebruik gewoon het contactformulier

Zwitserland