Heb je vragen? Wij helpen jou!

Klantenservice

Neem contact met ons op

Telefoon

Bel ons op:
+49 (0) 211 - 54 26 07 31

E-mail

Schrijf ons een e-mail op support@parkcheap.nl

Formulier

Gebruik ons contactformulier

Chat

Chat met ons ondersteuningsteam

Contactformulier

Onze support zal u onmiddellijk antwoorden

Veelgestelde vragen

Naar de boeking

Je hebt de mogelijkheid om met de volgende betaalmethoden te betalen: ApplePay, Sofortüberweisung, PayPal, GiroPay, Credit Card (Visa, Mastercard, Amex), SEPA, iDEAL, Bancontact, EPS, KBC/CBC, Belfius.

De boekingsprijs is inclusief je parkeerplaats voor de betreffende periode, de wettelijke btw en de inclusieve diensten die worden aangegeven door de betreffende aanbieder (bijv. gratis pendeldienst, valet service, etc.). Er zijn geen verdere kosten.

Ja, u kunt uw boekingsgegevens wijzigen. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Je kunt ook je persoonlijke klantenaccount gebruiken, die je per e-mail is toegestuurd samen met de boekingsbevestiging.

Boekingswijzigingen moeten schriftelijk per e-mail worden doorgegeven. Deze kennisgeving moet ons ten minste 12 uur voor aankomst of vertrek bereiken. Als wijzigingen niet worden doorgegeven, wordt geen aansprakelijkheid aanvaard en kunnen er vertragingen optreden.

Je kunt je boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst. Annulering moet schriftelijk per e-mail of brief worden gedaan.

Je kunt een factuur voor je boeking ontvangen door in te loggen op je persoonlijke klantenaccount.

Je ontvangt alle informatie in de vorm van een boekingsbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de aanbieder kan het voldoende zijn om het ter plekke aan de bestuurder te laten zien. Sommigen kunnen je boeking ook scannen via de QR-code. Anders wordt u gevraagd om de boekingsbevestiging af te drukken.

Het kan tot 10 minuten duren voordat je een boekingsbevestiging ontvangt. Controleer in de tussentijd je spamfolder. Als je de bevestigingsmail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Als de klantenservice niet beschikbaar is, kun je het reserveringsnummer ter plekke aan de chauffeur laten zien.

Naar de overdracht

Dit hangt af van welke service je hebt geboekt (shuttle, valet, enz.). Informatie over de procedure vind je in je boekingsbevestiging en in je persoonlijke klantenaccount.

Het is belangrijk dat je ons dit laat weten zodat we de nodige maatregelen kunnen nemen.

Je kunt dit ook bijwerken in je persoonlijke klantenaccount.

Afhankelijk van de aanbieder kan een extra betaling verschuldigd zijn. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Naar de aankomst

Je moet ten minste 2,5 uur voor vertrektijd op de parkeerplaats zijn.

Je vindt het adres van de parkeerplaats op je boekingsbevestiging.

Naar de parkeerplaats

Dit hangt af van de gebruiksvoorwaarden van de provider. Als je hier vragen over hebt, kun je contact met ons opnemen via

Het hangt af van de service die je hebt geboekt of je je autosleutel moet afgeven. Je vindt de relevante informatie in je boekingsbevestiging en in je persoonlijke klantenaccount.

Neem in geval van schade contact op met onze klantenservice.

Taalinstellingen

Hier kun je de taal van de website wijzigen.

Help

Heb je vragen over je boeking, factuur of een parkeerplaats? Ga dan naar onze klantenservice of neem direct contact met ons op:

Telefon

Bel ons op:
0211 - 54 26 07 30

E-Mail

Schrijf ons een e-mail op support@parkcheap.nl

Formulier

Gebruik gewoon het contactformulier

Zwitserland